دستور پخت سوپ فلفل دلمه‌ای - آموزش پخت یک سوپ سالم | پزشکی

ناشر : دانلود آهنگ شاد

دستور پخت سوپ فلفل دلمه‌ای - آموزش پخت یک سوپ سالم | پزشکی


  • وقت مهیا سازی: ۲۵ دقیقه
  • وقت پخت: ۳۰ دقیقه
  • وقت کلی:۵۵ دقیقه
  • برای ۶ نفر

اطلاعات غذا‌ای:

۱۸۸ کالری، ۱۰ گرم چربی، ۱ گرم چربی اشباع، ۵ گرم فیبر، ۳ گرم پروتئین، ۲۲ گرم کربوهیدرات، ۵۱۹ میلی گرم سدیم، ۱ میلی گرم آهن ، ۳۷ میلی گرم کلسیم

مواد ضروری برای آماده این سوپ:

  • یک چهارم عهده روغن زیتون فوق بکر
  • نصف پیاز کوچک
  • دو عدد هویج متوسط خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • یک عدد کرفس خرد شده
  • ۸ عدد فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز و نارنجی
  • یک عدد سیب زمینی شیرین بزرگ خرد شده
  • چهار عهده آب سبزیجات
  • سه قاشق چایخوری مرزنجوش ریز خرد شده
  • آووهدیه و گشنیز برای چاشنی

طرز تهیه:

  1. ابتدا روغن را در یک ظرف بزرگ حرارت دهید. پیاز، هویج، کرفس و اندکی نمک و فلفل به آن اضافه نمایید. به مدت ۴ دقیقه ترکیب را حرارت دهید تا سبزیجات نرم شوند. فلفل دلمه‌ای را به ظرف اضافه نمایید و به مدت ۶ دقیقه با حرارت متوسط بپزید. سپس سیب زمینی شیرین و آب سبزیجات را اضافه نمایید. درب آن را بگذارید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم نمایید و مرزنجوش را اضافه نمایید . در نهایت اجازه دهید سیب زمینی مناسب بپزد.
  2. اجازه دهید سوپ اندکی خنک شود سپس آن را به خوراکی ساز سرایت دهید و به شکل پوره در بیاورید. در صورت لزوم به آن نمک و فلفل بیفزایید. سوپ را داخل ظرف خوب بکشید و با آووهدیه و گشنیز تزیین نمایید. نوش جان